Cztery strony smaku
Cztery strony smaku. Czyli świat na widelcu
Autor: praca zbiorowa
Książka podróżniczo-kulinarna.
Opowieści znanych podróżników, pisarzy i krytyków kulinarnych
o smakach i potrawach, które najbardziej zapadły im w pamięć. Inspirujące.
Wrocław 2012
Redakcja: Iwona Baturo
Nasze portfolio
Na pięciu podstronach Portfolio przedstawiamy kilkanaście książek, w których powstaniu mieliśmy swój udział. Dokonaliśmy subiektywnego wyboru publikacji, tak by były one różnorodne, a przy okazji reprezentatywne. Przy każdej książce podajemy informację o wydawcy i zakresie naszych prac.
Podstrona Beletrystyka | Eseje grupuje książki, w których główną rolę odgrywa tekst, Edukacja | Naukowe – publikacje specjalistyczne, skierowane do uczniów lub czytelników interesujących się konkretną dziedziną wiedzy, Podróżnicze | Albumy – przedstawia wydawnictwa przybliżające inne kultury oraz te, w których liczy się szata graficzna i jakość zdjęć. Od lat zajmujemy się też przygotowaniem książek Dla dzieci oraz Poradników o różnorodnej tematyce. Książki, które sami popełniliśmy, umieściliśmy w odrębnej kategorii – na podstronie Napisaliśmy.